Aina vaan lisää tyynyjä..

En voi vastustaa ihania kankaita ja värejä, enkä pehmeitä, muhkeita tyynyjä. Niitä on kieltämättä vuosien mittaan kertynyt aika kasat sohville ja sängyille. Perheneuvostomme onkin mielipidettäni kysymättä päättänyt laittaa minut tyynynostokieltoon. Mutta se ei onneksi koske tyynyjen ompelua..

Tämä vastikään valmistunut tyyny etsii vielä lopullista paikkaansa kotonamme. Se on ensimmäinen laatuaan, tätä mallia ja yllättäen väritykseltään sinilila..

Tyynyn kankaat Eurokankaan palalaareista pohjanmaalta ja pääkaupunkiseudulta.


Sanotaan, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Vanhempi tyttäreni avusti minua kaavojen piirtämisessä ja suunnitteli samalla itselleen uuden mekon. Minun tarvitsee enää ommella se valmiiksi. Se olkoon seuraava projektini!

Hyviä öitä!
Sunna

P.S. Vielä pari paivää aikaa osallistua arvontaan!

Kommentit

  1. mä oon inspiroitunut näitten tyynypostausten vuoksi. kuljinkin viimeksi eurokankaassa sillä silmällä kankaita katsoen mistä voisi tehdä vähän röyhelöä tyynynpäälliseen.. :D

    VastaaPoista
  2. Nämä pyöreät rypytystyynyt on sitten ihania! Mielessä jo itselläkin pitkään sellaisen ompelu, ehkä nyt keväällä ainakin yhden saisin aikaiseksi. Kauniit kanakaat!

    VastaaPoista
  3. Tästä tuli kaunis! Malli toimii kuviollisestakin kankaasta hyvin. Ja onneks tämä on helppo ja nopea toteuttaa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä