Joulusydämiä

Joulukuu yllätti meidät tänä vuonna perusteellisesti. Moni asia on vielä ihan rempallaan tai suunnitteluasteella. Eilen illalla ompelin lapsille hätäpäissäni joulusukat, joihin tonttu tuo adventtina pieniä yllätyksiä. Arkiaamuisin availemme tänä vuonna kuvakalentereita, joita mummit ja kummit ovat lähetelleet. Kiitokset niistä!

Olen keräillyt vanhoja kuvia tärkeistä sukulaisistamme ja ajatuksena on ollut kehystää niitä ja laittaa seinälle. Niin pitkälle en ole kuitenkaan vielä päässyt, mutta pari vuotta sitten tein joulukoristeita, joissa käytin näitäkin kuvia.

Keräsin koristesydämiä varten kuvia lähisuvustamme ja skannasin kuvat. Tulostin ne kuvasiirtopaperille ja silitin kankaalle. Ompelin hillitynvärisiä sydämiä, joihin ompelin kuvat kiinni. Nämä koristeet ovat nyt parina viime jouluna koristaneet joulukuustamme.

Tässä sydämessä olen itse parivuotiaana.

Tästä kuvasta löytyy sukumme naisia neljässä polvessa.

Sydämissä käytetyt kankaat ovat pääosin Tilda-kankaita Sinooperista.

Sydämellistä joulukuun alkua kaikille!
SunnaKommentit

 1. Tosi ihana idea! Onnistuisikohan tuossa itsekkin...

  Matilda

  VastaaPoista
 2. Vau! Tosi hienoja... Joitain tuonkaltaisia on ollut tarkoitus tehdä itsekin mutten taida ehtiä täksi jouluksi kun on nyt jo tehtävää ja suunnitelmia jonossa vinot pinot.

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihania sydämiä olet tehnyt, tosi kauniita ja mukava perintö tulevillekin sukupolville ♥

  VastaaPoista
 4. Mahtava idea ja aivan ihana toteutus, noilla koristeilla on oikeasti tunnearvoa.

  VastaaPoista
 5. Aikamoista luovuutta ja vaivannäköä teiltä löytyy! Kyllä netissä on paljon mahtavia puolia. Ideat ja virikkeet vaihtuvat. Mukavaa joulukuuta kaikille!

  VastaaPoista
 6. Nämä on kyllä kauniita! Hassua, että munkin tosiaan viime vuonna piti tehdä tällaisia samantapaisia, mut aika vaan taasen loppui kesken...ja nyt on musteet lopussa :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä