Barbien mekkojen tehtailua

Viime viikonloppuna saimme mekkotehtaamme taas käyntiin. Päätimme yhdistää voimamme ja aloitimme barbien vaatteiden ompelun yhdessä. Levittelimme kankaat ja nauhat Kirsikan ompeluhuoneen pöydälle ja annoimme luovuutemme kukkia. Ollaksemme tehokkaita teimme molemmat aina kaksi samanlaista mekkoa kerralla, sillä toinen mekko syntyi aina melkein siinä sivussa. 

Jatkoimme ompelu-urakkaa vielä tahoillamme, ja alla olevia mekkoja onkin syntynyt kaksin kappalein. Mekot ovat menossa pukin konttiin omille tyttärillemme. 

Kankaat ovat sekalaisia tilkkuja molempien varastoista. Kaavojen pohjana on käytetty vanhoja mekkoja, netistä löytyneitä kaavan osia sekä Kirsikan Thaimaasta tuomaa barbinvaatekirjaa. Malleina toimivat tyttäriemme pääosin kierrätetyt barbiet. 

Meinasi vähän mopo karata käsistä..

Olemme saaneet jo hetki sitten tunnustuksen siksaksis-blogin Henniltä ja Elinalta. Kiitokset siitä!


Sunnan aiemmin esittelemä nukkekodin puutapetti on päätynyt mutkan kautta hollantilaisen tapettifirman, Inken blogiin, jonka alkuperäinen tapettipuu koristaa Sunnan lasten huoneen seinää. Hauskaa saada kansainvälistäkin näkyvyyttä ;). 

Ahkeraa viikkoa kaikille!
Pukin pajalta Kirsikka ja Sunna


Kommentit

 1. ooh! Minä en ikinä jaksa nähdä vaivaa nukkejen eteen, vaikka onhan ne lapsille tärkeitä juttuja, joten ehkä pitäisi...
  Te teitte tosi upeita!

  VastaaPoista
 2. WAU! Noihan on tosi upeita. Takki ja vika juhlamekko varsinkin.

  VastaaPoista
 3. Nää on upeita, ja aivan toista luokkaa kuin kauppojen valikoimat. Tuo takkikin... VAU!

  VastaaPoista
 4. Ihania! Minäkin tein tytön kaverille synttärilahjaksi barbien hääpuvun ja olisi tarkoitus joulun jälkeen tehtailla oman tytön barbeille pukuja. Pukki tuo uusia barbeja. Ihmettelin, kun tyttö ei leiki barbeilla ja jokunen viikko sitten totesin, ettei ole ihme, kun äidin vanhat on kaikki jostakin kohtaa rikki.. Ihana on teidän blogi!

  VastaaPoista
 5. Ihania! Kyllä lapset ovat varamasti meileissään kun avaavat pakettejaan ;)

  VastaaPoista
 6. Ihan mahtava tuo takki. Mäkin voisi pukeutua tuollaiseen ;)

  VastaaPoista
 7. Tosi hienoja! Täällä tyttäreni ihasteli ja sanoi, että voisin ottaa noista mallia ja tehdä hänelle :) Nuken vaatteita ihasteli myös. Täytyy ehkä kääriä yksi vanhoista barbeistani pakettiin.

  VastaaPoista
 8. Noi on hienoja,,noita joutuu vielä tulevaisuudessa tekee :( :)

  VastaaPoista
 9. ihania!
  Ja en kyllä yhtään ihmettele, että on kansainvälistä näkyvyyttä. Kun näin kuvat gaudetekids-sivuilla hieroin itsekin silmiäni, et mistä noin mahtava kuva (huone) on!!!!

  VastaaPoista
 10. Ihania vaatteita! Reippaita ootte kun jaksatte noin pieniä vaatteita värkkäillä ja noin hienoja vielä! :)

  VastaaPoista
 11. Kaikille yhteinen kiitos kommenteistanne!
  Riikka: Mulla on sama vaiva, etten ole aikaisemmin tehnyt juuri millekään nukelle vaatteita, mutta pienen pyristelyn jälkeen kun aloitti näiden teon, alkoi se tuntua jopa koukuttavalta...;) Mutta nyt alkaa olla kiintiö tältä erää täynnä...

  VastaaPoista
 12. Kiitokset kaikille kommenteistanne minunkin puolestani!
  Yhdessä tekeminen toi paljon lisää hauskuutta tähänkin hommaan. Näytäthän Kirsikka meille vielä hienot vaatepakkauksesi:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä