Tapetoinnista

Kävin eilen hakemassa tilaamani tapetit, jotka on tarkoitus laittaa poikamme huoneen seinälle. Valitsin vinokattoisen huoneen päätyseinään (omavaltaisesti) grafiitinharmaan pienikuvioisen tapetin ja nyt jo jännittää miltä se tulee näyttämään. Haluaisin aloittaa tapetoinnin heti, mutta en taida saada tapetointikaveriani houkuteltua pois olohuoneen sohvalta.

Juttelin kesällä ystäväni kanssa ja kerroin hänelle ihastelleeni ulkomaisissa blogeissa ja lehdissä lastenhuoneissa vilahtelevia pikkulokerikkoja. Samalla harmittelin, etten ollut ostanut sellaista kirppiksellä sen nähtyäni. Kuinka ollakaan ystäväni varastosta löytyi kaksi vanhaa lokerikkoa, joille hänellä ei ollut kayttöä. Sain toisen lokerikoista. Hioin ja maalasin sen ja liimasin tapetin palat paikoilleen.

Erilaisia kuoseja ja värejä rakastavalle tapetin valinta on ihanaa, mutta tuskaista puuhaa. Ihania vaihtoehtoja on aivan liikaa ja tapetoitavia seiniä liian vähän. Tässä lokerikossa ei onneksi tarvinnut valita vain yhtä mieluisinta vaihtoehtoa, vaan sai seinälleen monia suosikkejaan.

Lokerikko odottaa vielä seinälle pääsyä, mutta on sinne jo muutama petshoppi välillä hypännyt:).

Mukavaa viikkoa toivotellen
Sunna

P.S. Pari viikkoa sitten sattui hauska tilanne. Olin tapettikansioineni hakemassa tytärtäni kerhosta. Samaisella reissulla oli myöskin Kirsikka, jolle sitten innoissani esittelin tapettivalintojani. Olimme molemmat valinneet toisista tietämättämme omiin työhuoneisiimme samaa ihanaista Nina Campbellin tapettia, eri väreissä tosin;).
Tervetuloa kotiin Kirsikka!

Kommentit

 1. Ihan huippu lokerikko! Tosi suloinen ja kaunis. :)
  Tapetointi-intoa toivottelen! Se on kivaa puuhaa, jos ei ole liian paljon tapetoimista.

  VastaaPoista
 2. Oih, mikä karkkilokerikko! Ja jestas mitä ihanuuksia koko blogi on täynnä. Tuo alempana oleva tyyny on TOSI HIENO. Saanko kysyä mikä kangasvärejä olette käyttäneet? Ja majaidea vallan mainio.

  VastaaPoista
 3. Hei mistä saa noin paljon tapettia pieniä paloina?
  Ihana blogi, luen salaa!

  VastaaPoista
 4. Esmeralda: Kiitos! Tapetointi-intoa olisi, kun vielä löytyisi se sopiva aika siihenkin hommaan!

  Kirsikka: Kiitos, kiitos! Olen käynyt viimeksi tänä aamuna kurkkaamassa kaunista blogiasi. Tyynyssä käytetyt värit ovat Pentelin Fabricfun- merkkiset. Pakkauksessa on 12 pikkuista väriputkiloa. Ääriviivat on piirretty tavallisella kangastussilla.

  Anonyymi: Kiva kun olet löytänyt blogiimme. Itse kävin kauan lueskelemassa muiden ihania blogeja osaamatta edes kirjautua sisään puhumattakaan kommentoinnista;) Lokerikossa käytetyt tapetinpalat ovat mallipaloja sieltä täältä. Osa on ollut vanhan kotimme seinällä, osa hankittu valmiiksi tulevaan leikkimökkiin jne. Laura Ashleyn liikkeestä saa ainakin tapettinäytteitä mukaan kuten myös Tapettitalosta.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sunna! Ihanaa olla kotona. Meinasin laittaa vielä postauksen, mutta nyt eivät paukut riitä. Kohta olen valvonut vuorokauden, joten täytyy mennä nukkumaan...
  Tää on niiiin ihana tämä lokerikko!!
  Soitellaan!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana lokerikko. Niin kaunis ja ihana idea. :)

  VastaaPoista
 7. Ihana lokerikko, tuo idea täytyy pistää korvan taakse! Muutenkin upea blogi sulla, toinen toistaan ihanampia juttuja täältä löytyy =) Klikkasin itseni lukijaksi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä