Remonttia ja lähdön tunnelmia

Seuraavat viikot blogissamme elellään hiljaiseloa. Kirsikka perheineen nautiskelee kaukomatkailusta ja oma kamerani matkaa parhaillaan kohti Kiinaa.

Meillä jatkuu arkiset aherrukset. Löysin pari viikkoa sitten paikallisesta työkeskuksesta vanhan päiväkodista poistetun nukkekodin. Nukkekoti oli yllättävän hyvässä kunnossa. Purimme sen osiin, hioimme ja maalasimme yhdessä lasten kanssa. Suuri osa huoneista on nyt saatu tapetoiduksi ja lankkulattia odottaa maalausta. Aiempaan nukkekotiimme hankittu nukkeperhe odottaa malttamattomana muuttoa uuteen tilavampaan kotiin. Remonteilla tuntuu olevan tapana viivastyä, niin tälläkin ja saamme varmaan vielä hyvän tovin kestää tätä projektia keskellä olohuonettamme.
Samaisella ostosreissulla nuorimmaiseni löysi itselleen sopivan pienen tuolin. Tuoli on myöskin päiväkodin poistoja. Hioimme ja maalasimme sen ja ompelin siihen kierrätyskankaasta pehmusteen. Tuolin omistaja on tarkka tuolistaan. Tähän on muiden turha edes kuvitella istahtavansa.


Toivottavasti saamme parin viikon päästä nauttia ihanista kesäisistä mekkokuvista Kirsikan palaillessa lomamatkaltaan. Tarvitsisin ainakin itse vähän piristystä tähän marraskuun pimeyteen!

Leppoisaa viikkoa toivotellen
Sunna

Kommentit

  1. Ihana nukkekoti, ihana projekti :) On ainakin tilaa sitten tässä uudessa kodissa.

    VastaaPoista
  2. Ihanan tilava,helppo leikkiä.Toisaalta perus-Lundby nostaligisuutensa vuoksi vetoaa mutta vähän oon suunnitellu vastaavan nikkarointia itse (eli miun äiti asialle :). Bambipussukka tuli tänään,kiitos vielä tuhannesti,se on aivan ihana!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä