Pinnityyny

Mukavaa viikonalkua kaikille ja kiitokset edellisiin postauksiin tulleista kommenteista.

Kotona näyttää kaikkea muuta kuin kauniilta ja viihtyisältä. Sotku on järisyttävä ja pianonpäällys pursuilee keskeneräisiä ompeluksia ja ahdistus tekemättömistä joululahjoista kasvaa päivä päivältä. Nuorimmaiseni lopetti viime viikolla päiväunien nukkumisen ja samalla luovuimme vihdoin tuttipullosta. Minulla on siis aamusta iltaan apunani väsynyt ja kiukkuinen pikkutyttö. Saan vaan haaveilla ompelukoneen ääreen pääsystä.

Tässä kuitenkin vinkki muille innokkaille ompelijoille. Ompelin pari vuotta sitten sarjatuotantona pinnityynyjä omaan käyttöön ja lahjoiksi kummitytöille ..ja heidän äideilleen;). Idean pinnityynyyn löysin aikoinaan Poppy Rose-vaatemerkin nettisivuilta. Tyyny on erittäin helppo toteuttaa ja ainakin meillä se on ollut kovassa käytössä. Pinnejä ja hiuslenksuja kun tuntuu lojuvan siellä täällä.Pinnityynyn "nauhoista" toinen on avattava ja siihen voi pujottaa myös hiuslenksuja.

Nyt on rusinat syöty ja äidin armonaika lopussa..
Sunna


Kommentit

 1. Loistava vinkki! Täällä onkin aina kaikki pinnit ja renksut hukassa ja siten potentiaalisesti imurissa...

  VastaaPoista
 2. Mahtava idea! Meillä on ihan jokapäiväisenä ongelmana tuo pinnien ja hiuslenksujen säilytys, niin tuo varmasti toimisi hyvin!

  VastaaPoista
 3. Tää tykkää myös ideasta! Kiitos vinkistä. Meillä kyllä on säilytyspaikkoja, mutta ne vaihtelee ja jokunen on aina kuitenkin siellä missä ei pitäisi.

  VastaaPoista
 4. Joo, hyvä idea tosiaan ja lahjavinkki myös. Kiitos.

  VastaaPoista
 5. Hei rakas serkku!

  Ihania kuvia =)
  Marko ja pojatkin pääsevät niitä ihastelemaan kun kiikutan koneeni näytille tuon tuosta.
  Olinkin unohtanut tuon pinnityynyn, täytyy askarrella niitä joululahjapaketteihin.

  ...En tiedä ehtikö Leyla vielä ottamaan yhteyttä mutta uusi kangaspaketti on Helsingissä odottamassa. Pakattiin niitä kovalla kiireellä matkalaukun ja muiden tavaroiden täytteeksi ja pehmusteeksi =) ..Ovat ihan erilaisia mitä aiemmat kankaat, tyhjentelin kaapin perukoita että saisin lisää tilaa. Toivottavasti löydät niille käyttöä!

  Haliterkuin Maria

  VastaaPoista
 6. Nyt vaan koneet surraamaan!
  Maria: Jippii! Ehdinkin jo soitella Leylan kanssa. Näemme, kunhan J tulee Kiinasta!

  VastaaPoista
 7. Ihan loistava idea pitää pinnit järjestyksessä. Pysyvät yhdessä paikassa, eivätkä pääse häviämäään.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Yhteistyössä